top of page
  • Writer's picturetorillmathiesen

Bergen Marine med Bergenspremiere!


Navan C30!

Bergen Marine AS er stolte av å introdusere deg for vårt nyeste tilskudd til båtverdenen - Navan. Dette spennende nye båtmerket er produsert av Brunswick, et av de mest anerkjente navnene i båtindustrien, og det bringer med seg kvalitet, pålitelighet og innovasjon du kan stole på.


NAVAN C30 kombinerer sporty styling med Premium funksjoner og innovativ teknologi i alle aspekter, designet for eventyrere. Med en kapasitet på 12 personer og bygget for sikkerhet, komfort, stil og kraft er den like komfortabel på innsjøer som langs kysten. Velg mellom enkel og dobbel utenbordskonfigurasjon på opptil 600 hk – ingenting stopper C30!


Det Revolusjonerende Patenterte Step-Skroget fra Navan: Overlegen Ytelse og Effektivitet

Navan har tatt båtdesign til nye høyder med sitt patenterte step-skrogsystem. Dette innovative skrogdesignet er en game changer innen båtverdenen og gir utrolig ytelse, effektivitet og stabilitet i enhver situasjon.


Der spenning og eleganse møtes

NAVAN C30 kombinerer sporty styling med premiumfunksjoner og innovativ teknologi i alle aspekter, designet for eventyrere. Med en kapasitet på 12 personer og bygget for sikkerhet, komfort, stil og kraft er den like komfortabel på innsjøer som langs kysten. Velg mellom enkel og dobbel utenbordskonfigurasjon MERCURY på opptil 600 hk – ingenting stopper C30.


Besøk Bergen Marine på Båtmessen på Sotra og opplev denne revolusjonerende båtnyheten!ETEN

44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page