top of page
  • Writer's picturetorillmathiesen

Nordic Boats gleder seg til å ønske deg velkommen på årets båtmesse!

«Vi er ekstra begeistret for å være tilbake og starte båtåret 2024 med en skikkelig messe.

 

Messer gir en unik mulighet til å se båtene i virkeligheten, følelsen av dem og diskutere mulighetene ansikt til ansikt. Det er en opplevelse som ikke kan replikeres online.

 

Dette året bringer med seg spennende nyheter. Utforsk vårt imponerende utvalg av førsteklasses båter, inkludert vår helt nye, knallgode fiskebåt og den tidløse favoritten Skager 660.

 

Vi er spesielt stolte av å presentere Marex, og i år har vi med oss den prisvinnende Marex 330 Scandinavia, en gedigen 33-foter, nesten en mini-superyacht, som for første gang vil bli utstilt på en innendørs båtmesse i Norge. Dette er en unik mulighet til å ta seg god tid, og utforske skjønnheten og funksjonaliteten til denne fantastiske båten, og andre på nært hold.

 

I tillegg har vi flere nye RIB båter, og en del ultra lette aluminiums lettbåter du kan plukke med deg hjem direkte på messen, med ett knallgodt messetilbud. Og selvfølgelig har vi også knallgode tilbud på mange av båtene vi allerede har på lager fra våre ulike merker.

 

Vi ser frem til å dele vår lidenskap for båtliv med deg og ønsker deg velkommen til å utforske, drømme og finne din perfekte båt på årets båtmesse!»

 36 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page